Ápolóolaj
Tisztítószer
Ápolószer

A Klumpp Clean & Care termékek hozzájárulnak a felületek természetes megjelenéséhez és hosszantartó védelmet biztosítanak. A HYDRO CLEANER KONCENTRÁTUM olajozott parkettához ajánlott környezetbarát, viaszeltávolító tisztítószer.

Ápolás gyakorisága

Tisztítás és ápolás Napi Heti Havi
Száraz tisztítás H M  
HYDRO CLEANER Tisztítószer   H M
HYDRO CARE Ápolószer H M  
M: mérsékelt igénybevétel esetén (háztartás/iroda)
H: magas igénybevétel esetén (üzlet)

Száraz tisztítás: Leggyorsabban puha seprűvel vagy porszívóval történhet a durvább szennyeződés eltávolítása (pl. por vagy homok). Nedves tisztítás: durvább szennyeződéshez a HYDRO CLEANER Tisztítószert javasoljuk. Hígítsa langyos vízzel a HYDRO CLEANER Tisztítószert 1:10 arányban. Nedves törlőkendővel tisztítsa meg a padlót. Makacs foltok eltávolításához hígítás nélkül, nedves kendő segítségével használja a HYDRO CLEANER Tisztítószert. Ápolás: Padlójának hosszantartó védelmének érdekében a HYDRO CLEANER Tisztítószerrel történő alapos tisztítás után használja a HYDRO CARE Ápolószert. Hígítsa a HYDRO CARE Ápolószert (felrázandó) 1:50 arányban meleg vízzel. Nedves felmosót használjon. Hígítatlanul ne használja a HYDRO CARE Ápolszert! Száradás után az esetleges nyomok egy tiszta, száraz kendővel eltávolíthatóak. Javítás: javítás vagy csiszolás esetén vegye fel a kapcsolatot szakemberrel. Tárolás: bontatlan állapotban tárolva 12 hónapig felhasználható. Fagytól és 40 °C feletti hőmérséklettől óvja. Fontos tudnivaló: Felmosás előtt alaposan tisztítsa meg a padlót seprűvel vagy porszívóval! Homok vagy más durva szennyeződés a padlót karcolhatja! A padló tisztítása és ápolása során ügyeljen arra, hogy folyadék ne maradjon rajta. Ez padlójának károsodásához vezethet.

Jelölés a (EC) 648/2004 rendelet szerint:
musk ketone, linalool, <5% nem ionos felületaktív anyagok

Kockázati figyelmeztetés:
Súlyos szem irritációt okozhat.

Biztonsági információk:
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
Használat után alaposan mosson kezet. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: néhány percig óvatosan öblítse vízzel. Ha lehet, a kontaktlencsét távolítsa el. Folytassa az öblítést. Szemirritáció esetén azonnal keresse fel orvosát.